fischertechnik 3D Printer

2053

Nieuw product

fischertechnik 3D PRINTER. 

Bouwen, aansluiten en printen maar!

Meer details

699,90 € incl. BTW

Op voorraad dus snel verzonden.

Meer informatie

fischertechnik 3D PRINTER.

Bouwen, aansluiten en 3D-printen maar! Met deze bouwdoos krijg je eenvoudig toegang tot de actuele en toekomstige fascinerende techniek van het 3 dimensionaal printen van spullen. Op elk moment zelf een onderdeel printen: thuis, individueel, makkelijk en flexibel met behulp van meegeleverde printvoorbeelden of met zelf gemaakte ontwerpen. Met de eenvoudig zelf te bouwen en stabiele 3D-printer kun je oneindig veel verschillende objecten printen. Gebruikers leren de grondbeginselen van 3D-printen en ontwikkelen inzicht in deze revolutionaire techniek die nog veel belangrijker zal worden in de toekomst! Er wordt PC-Software meegeleverd voor de aansturing van de printer (via USB).

Inclusief:

• Besturingseenheid in een fischertechnik-ombouw met Atmel Microcontroller, USB-aansluiting voor PC (USB Micro B, incl. kabel), 4 stappenmotoren (voor X-, Y, Z-as en extruder), een hoog vermogen uitgang (MOS-FET) voor de spuitmond van de extruder (Hotend),  aansluitingen voor 3 eindschakelaars en een temperatuursensor, gelijkstroom aansluiting voor de totale stroomverzorging (19V, 5A), afmetingen: 150x90x25mm.

• 3D-printer software op CD, met slicer-functie en printeraansturing, speciaal afgestemd op de 3D-printer van fischertechnik (Windows 7, 8 en 10). Diverse kant en klare print-voorbeelden worden als G-code bijgeleverd.

• 4 zeer krachtige stappenmotoren (X-, Y, Z-as en extruder), 3 minischakelaars (als eindschakelaar voor de X-, Y- en Z-as), verwarmbare spuitmond (voor filament Ø 1,75mm) met temperatuurbewaking, printbed met afneembare plaat.

• Voeding (AC input 100-240V, DC output: 19V, 5A, 50-60Hz).

• Kwalitatief hoogwaardig (proef)voorraad filament (PLA, doorsnede 1,75mm). Dit materiaal (PLA) kan apart nabesteld worden in de specifieke fischertechnik-kleuren, maar er kan ook in de handel verkrijgbaar PLA in alle bedenkbare kleuren worden gebruikt.

Technische gegevens:

• Printbereik: 150x100x80 mm

• Laagdikte: min. 0,1 mm (0,2 mm geadviseerd)

• Filament doorsnede: 1,75 mm

• Spuitmond doorsnede: 0,5 mm

• Materiaal: PLA (Polylactid) (een milieuvriendelijker alternatief voor andere kunststoffen dat ook nog een heel fijn print)

Let op: Houdt voor dit product rekening met een paar dagen levertijd.

Recensies

Schrijf uw recensie

fischertechnik 3D Printer

fischertechnik 3D Printer

fischertechnik 3D PRINTER. 

Bouwen, aansluiten en printen maar!