Kenyer hand spinner zwart

24014

Nieuw product

KENYER HAND SPINNER FIDGET TOY. Een "fidget toy" help een kind met een flexibel brein om zich te concentreren.

Meer details

12,90 € incl. BTW

Op voorraad dus snel verzonden.

Meer informatie

KENYER HAND SPINNER FIDGET TOY

Een "fidget toy" help een kind met een flexibel brein om zich te concentreren.

Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat kinderen (en volwassenen) met een brein dat makkelijk afgeleid is, er baad bij kunnen hebben om tijdens het concentreren te "friemelen". Klikken met een pen of wippen met een stoel kan echter irritant zijn voor andere leerlingen. Om deze reden zijn op dit moment de hand spinners erg populair op internet. Het is echter lastig om een plek te vinden waar je ze kunt kopen. Bij Technisch Speelgoed hebben we geen leverancier kunnen vinden voor deze spinners en vinden we alleen zelf gemaakte exemplaren op internet. "Dat kunnen wij ook" dachten we en daarom hebben we onze eigen spinner ontworpen, geïnspireerd op de vele voorbeelden op internet. Het resultaat is een spinner die heel "lekker" aanvoelt, goed spint en lastig weer weg te leggen is.

We maken onze spinners op een 3D printer, dus ze zijn niet zo glad als een in een fabriek gefabriceerd artikel. We gebruiken vier skate lagers per spinner, waarbij we om kosten te besparen, drie goedkope lagers in de armen gebruiken en een duurder lager in het midden. Dit middelste lager is namelijk het lager wat daadwerkelijk het werk doet. Iedere spinner wordt op verzoek gemaakt. We hebben dan ook geen noemenswaardige voorraad.

We kunnen dan ook een spinner printen in de kleur die u wenst. (we hebben een groot aantal kleuren kunststof) Deze hebben we in het zwart geprint. We gebruiken PLA als materiaal. Dit is een kunststof dat aanzienlijk minder schadelijk is voor het milieu dan andere kunststoffen zoals PVC of ABS en biologisch afbreekbaar is.

De lagers zitten in de spinner geklemd. Het komt soms voor dat lagers (na een tijdje) losser komen te zitten. We hebben gemerkt dat het dan goed werkt om een stukje plakband om de lager te plakken. Doe dit maximaal 1 laag dik. Duw vervolgens de lager weer terug in de spinner. Dit vergt enige kracht. Een rubber hamer of bankschroef kan dan helpen. Het plakband dat nog boven en/of onder de spinner uitsteekt is vervolgens makkelijk te verwijderen met een mesje of schaar. 

Het kost ons ongeveer twee uur om een spinner te printen, houd daarom rekening met enige levertijd. Bij grotere aantallen moeten we lagers uit het buitenland bestellen wat voor aanzienlijk langere levertijden zorgt. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

Recensies

Schrijf uw recensie

Kenyer hand spinner zwart

Kenyer hand spinner zwart

KENYER HAND SPINNER FIDGET TOY. Een "fidget toy" help een kind met een flexibel brein om zich te concentreren.

Accessoires