Tantrix Game Pack

5058

Nieuw product

TANTRIX GAME PACK. Tantrix Game Pack in luxe doos met opbergzak. Hoe eenvoudig het misschien lijkt, hoe uitdagender de praktijk.

Meer details

34,50 € incl. BTW

Op voorraad dus snel verzonden.

Meer informatie

TANTRIX GAME PACK

Tantrix Game Pack in luxe doos met opbergzak.

Hoe eenvoudig het misschien lijkt, hoe uitdagender de praktijk.
Alle 56 stenen zijn genummerd en hebben een unieke afbeelding.
Algemene regel: álle elkaar rakende kleuren moeten hetzelfde zijn.

Strategiespel – om de beurt aanleggen en met de eigen kleur een zo lang mogelijke lijn of lus maken. Bij een lus telt het aantal stenen dubbel!

Gobble - zo snel mogelijk alle stenen aanleggen

Solitaire puzzels - 42 puzzels van eenvoudig tot bijna onmogelijk

Alle spel- en puzzelmogelijkheden staan beschreven in een Nederlandstalig spelregelboekje (inclusief illustraties):

- 28 Discovery spellen

- 5 Beginner t/m Genie spellen

- 5 Regenboog spellen

- 2 Lijn en Lus spellen

- 2 Onopgeloste spellen

 

28 Discovery spellen

Hiervoor gebruik je de eerste 30 stenen van Game Pack (gelijk aan 3 - los verkrijgbare - Discovery sets).

--

Op de stenen staan lijnen in de kleuren rood, groen, blauw en geel. Geen steen is hetzelfde. Je kunt hiermee spellen voor één speler oplossen, maar ook met 2-4 spelers het spannende Tantrix® Strategiespel spelen. Gobble kan je zelfs met 6 personen spelen! Geluk en vooral vaardigheid spelen een rol. Juist deze combinatie heeft Tantrix® zo populair gemaakt.

De Tantrix® stenen zullen door kinderen spontaan worden gepakt waarbij ze problemen leren oplossen, patronen leren herkennen en het vermogen tot sorteren aanleren.

Het jonge kind zal de stenen tegen elkaar aanleggen en proberen de kleuren te laten passen.

Oudere kinderen herkennen de verschillende vormen van de gekleurde lijnen en zullen proberen een doorgaande lijn of lus te maken. Vanaf 4 jaar kunnen ze al eenvoudige spellen oplossen en vanaf 6 jaar kunnen ze het Tantrix® Strategiespel samen met anderen spelen.

Volwassenen die denken dat het eenvoudig is, komen er snel achter dat het om een echte breinbreker gaat. Zo spreekt NRC-Handelsblad over Tantrix® als "een klein wondertje. Geen van de 56 stenen is hetzelfde, en al puzzelend en spelend krijgen we diepe bewondering voor de maker. Een fascinerend spel".

Hoewel de spelregels eenvoudig zijn, is dit niet zo maar een geluksspel! De combinatie van strategisch denken en geluk hebben maakt Tantrix® tot één van 'de meest fascinerende spellen.

 

Recensies: Tantrix® kreeg veel positieve beoordelingen van vakbladen, spellensites en andere media. O.a. van Speelgoed en Hobby, Toys & Games Magazine (België), Consumentgids, Talent, De Telegraaf & NRC-Handelsblad

Een spel voor 1 tot 6 spelers

Leeftijd: 6+

Recensies

Schrijf uw recensie

Tantrix Game Pack

Tantrix Game Pack

TANTRIX GAME PACK. Tantrix Game Pack in luxe doos met opbergzak. Hoe eenvoudig het misschien lijkt, hoe uitdagender de praktijk.