Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via DHL met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via PostNL met handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van de vervoerder een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

In de schoolvakanties kan een levering langer duren! Houdt hier rekening mee als u een artikel snel nodig heeft. Indien u zeker wilt weten dat een artikel op tijd verzonden wordt, is het raadzaam om vooraf even een mailtje te sturen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet altijd samenvoegen, voor elke bestelling kunnen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

We proberen bij het verpakken zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen.

Retourzending

U kunt uw bestelling altijd, zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. De artikelen dienen dat uiteraard wel ongeopend te zijn. Verstuur het artikel dan voorzien van een briefje met uw bankgegevens aan:

Technisch Speelgoed
Burg. de Zeeuwstraat 78
3281 AK  Numansdorp

Zodra het artikel retour is ontvangen wordt uw aankoopbedrag op uw rekening teruggestort.

Defect of foute levering

Mocht een artikel defect zijn of mocht er iets anders fout gegaan zijn met uw levering, neem dan contact met ons op, dan lossen we dit zo spoedig mogelijk op.