search

10709 LEGO CLASSIC ORANJE

€ 4,99
Inclusief belasting

10709 LEGO CLASSIC CREATIVE ORANJE.

Laat een wereld van onbegrensde creativiteit opengaan voor je kind met de LEGO® Oranje creatieve doos met stenen in vrolijke oranje tinten en andere prachtige kleuren. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Beveiligingsbeleid

Betaal veilig met uw eigen bank via iDeal.

  Leveringsbeleid

Na betaling wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden. (kan langer zijn in schoolvakanties)

  Retourbeleid

U kunt altijd binnen 14 dagen retour zenden. Wij zullen dan uw aankoopbedrag z.s.m. terug storten.

10709 LEGO CLASSIC CREATIVE ORANJE.

Laat een wereld van onbegrensde creativiteit opengaan voor je kind met de LEGO® Oranje creatieve doos met stenen in vrolijke oranje tinten en andere prachtige kleuren. Fantasievol bouwen wordt kinderspel met de veelzijdige LEGO stenen en elementen, plus een inspiratieboekje met aan de leeftijd aangepaste bouwinstructies en ideeën om de fantasie en bouwvaardigheden van je kind te stimuleren.

Deze set biedt drie niveau‘s van bouw-complexiteit en vormt de perfecte kennismaking met de producten voor bouwers in de dop.

De set bestaat uit meer dan 55 elementen in vrolijke oranje tinten en andere prachtige kleuren. De set bestaat uit een mix van klassieke LEGO® stenen en speciale elementen zoals ramen, deuren, wielen en ogen. De ideale startset voor beginnende LEGO® bouwertjes. Met de LEGO® Classic Oranje creatieve doos worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd. De set biedt 3 niveaus van complexiteit en is geschikt voor bouwers van verschillende leeftijden. Bij de set hoort een een inspiratieboekje met bouwinstructies en allerlei ideeën die de creatieve vaardigheden van je kind stimuleren.

Ga naar LEGO.com/classic voor aanvullende bouwinstructies, ideeën en inspiratie. Vraag eerst je ouders om toestemming. Stimuleer fantasievol speelplezier met deze inspirerende LEGO® Classic set. De set biedt een passende bouwuitdaging voor fans van 4-99 jaar.

10215
1 Item

Datasheet

Leeftijd
4+
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.